AndaluciaCasa_header home villastudio links andaluciacasa contact
AndaluciaCasa_Home_header
 

ATTENTIE: Dit is algemene achtergrondinfo. Het beste gaat u DIRECT naar de button "Info-Foto's-Beschikbaarheid-Reserveren"

Nieuwe Villa Pampa

Waarom een Vakantiehuis huren bij AndaluciaCasa.nl, nu eens NIET aan de kust maar juist in het binnenland van de Costa del Sol van Andalusië? Lees hieronder over de aantrekkelijkheid van het huren van een goedkope vrijstaande Villa met prive zwembad in de Axarquía, het heuvelige achterland van de oostelijke Costa del Sol:

Vakantie vieren in een vakantiehuis aan de Costa del Sol, dan denkt men meestal eerst aan zon, zee en strand. Het is waar dat de Costa del Sol langgerekte stranden kent, er is echter ook een nadeel: De kust is zo druk en volgebouwd en zo toeristisch, dat het velen iets te veel wordt, de rust is vaak ver te zoeken! En dat is iets waar de vakantie van de meeste vakantiegangers aan moet voldoen, namelijk rust vinden. Denkt u dan eens aan het huren van een vrijstaande vakantievilla in het niet-toeristische binnenland van de kust, puur natuur en bij een echt Spaans wit dorp, genaamd Comares. Dan komt u pas echt tot rust in uw eigen zwembad met alle privacy en het comfort van een privé-villa!

Dus i.p.v. het huren van een huisje direct aan zee, waarom kiest u niet eens voor een heerlijk alternatief namelijk een luxe villa huren met eigen zwembad in het binnenland/achterland van de Costa del Sol, in het schitterende niet door toerisme verpeste gebied de Axarquia? Andalusie op z'n mooist, genieten van zon en uitzichten, de zee op ruim een half uur rijden maar prachtig groen en natuurlijk, gelegen in de heuvels van Andalucia. Rust, natuur en succes verzekerd, en niet onbelangrijk: U betaalt voor zo'n Andalusische villa met prive zwembad wat u aan de kust zou betalen voor een basis vakantiehuisje of zelfs stacaravan! Voordelig huren dus, direct van particulier maar onder de vertrouwde vlag van Micazu.nl vakantiehuizen, partner van D-reizen.

Samengevat, laat u verleiden door de charme van het Spaanse binnenland, maak excursies door heel Andalusië, bezoek het strand als u daar zin in heeft of neemt u een duik in uw eigen zwembad, geniet van de rust en de volledige privacy, de uitzichten, de natuur en relaxte sfeer van een Spaans dorp waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Maar kunt u niet tegen rust en stilte (sommige mensen worden daar juist onrustig van vreemd genoeg) zoek dan de reuring op van de drukke Costa del Sol. Het boeken van een verblijf in de Axarquía, in de groene heuvels van Comares, is een walhalla voor hen die helemaal willen ontspannen in een luxe Spaanse villa met zwembad. Reserveren van uw stukje paradijs op aarde, onder de Andalusische zon doet u dus hier op Andalucia Casa. Bienvenidos!

Ga naar overzicht pagina

 

andalucia.comtransaviamicazudreizen
home | info foto's beschikbaarheid reserveren | links | contactcopyright by AndaluciaCasa.nl | Design by JonghDesign websites